App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5B: VV Hulshorst nieuwe koploper na inhaalzege

5B: VV Hulshorst nieuwe koploper na inhaalzege

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Hulshorst is de nieuwe koploper van de vijfde klasse B. De club uit Hulshorst won dinsdagavond het inhaalduel tegen Prins Bernhard met 2-0. De competitiewedstrijd stond eigenlijk voor zaterdag op het programma, maar vanwege privéomstandigheden in de selectie van de club uit Uddel werd gekozen voor een uitstel van drie dagen.

Door de 2-0 zege is VV Hulshorst inmiddels al zeven thuiswedstrijden ongeslagen. Op Sportpark De Eemdracht werd op 4 februari tegen VEVO (1-3) voor het laatst verloren.  Dit seizoen leverde de drie thuiswedstrijden zeven punten op. Timothy de Haan scoorde de openingstreffer, de tweede goal werd voor rust uit een penalty gemaakt.   Wisselspeler Walter Koetsier van  Prins Bernhard kreeg een directe rode kaart, Ron van den Bosch werd met twee gele kaarten weggestuurd.

Stand 5B:
1. Hulshorst 6.14
2. Zuid Arnhem 5.12
3. GVC 6.12
4. De Veluwse Boys 5.10
5. Alexandria 6.9
6. Prins Bernhard 6.9
7. Wageningen 6.9
8. SCW’23 6.7
9. Oranje-Wit 6.7
10. Ede/Victoria 5.4
11. ZVV’56 5.3
12. EZC’84 6.3

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |