Home Arnhem Sterkhouders verlengen contract bij VV Scherpenzeel

Sterkhouders verlengen contract bij VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Scherpenzeel

Eef van Riel en Barry Beijer hebben hun contract bij Vierde divisieclub VV Scherpenzeel verlengd. De twee sterkhouders werden vorig seizoen met de club uit Scherpenzeel kampioen van de eerste klasse en spelen dit seizoen in de bovenste regionen van de Vierde divisie D mee. Afgelopen zaterdag liep VV Scherpenzeel maar net de eerste periodetitel mis, het team van trainer Koen Janssen staat derde met twee punten achterstand op koploper Excelsior’31.

Centrale verdediger Barry Beijer uit Duiven is aanvoerder van Scherpenzeel, de 33-jarige Beijer speelde in het verleden onder meer bij DVV, Vitesse, Achilles’29, De Treffers, Spakenburg, DOVO en TEC en is onomstreden op Sportpark De Bree-Oost.

De 31-jarige controlerende middenvelder Eef van Riel kwam ook in 2022 naar Scherpenzeel en voetbalde daarvoor onder meer bij De Bataven, De Treffers, Achilles’29 en IJsselmeervogels.

Eerder werd al bekend dat trainer Koen Janssen ook in ieder geval tot de zomer van 2025 aan het roer staat bij de blauwwitte brigade uit Scherpenzeel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |