App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Zweerink ook volgend seizoen trainer v.v. M.E.C.

Zweerink ook volgend seizoen trainer v.v. M.E.C.

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Björn Zweerink is ook volgend seizoen trainer van v.v. M.E.C.  De vijfdeklasser uit Miste maakt vandaag op de eigen website de contractverlenging bekend en geeft aan dat beide partijen zeer tevreden zijn en de samenwerking willen verlengen met een derde jaar. Zweerink was in het verleden onder meer trainer van WVC 2, v.v. Vosseveld, VV Erix en Sc Meddo.

Na de degradatie in 2022 begon Zweerink vorig seizoen op Sportpark Miste met een zevende plaats in de middenmoot van de vijfde klasse B. Mede door de ruime 4-0 zege van afgelopen zondag op VV DEO staat v.v. M.E.C. momenteel op een knappe tweede positie in de vijfde klasse B met dertien punten uit zes wedstrijden.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |