App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dinsdagavond restant gestaakte duels VV Dieren en FC Zutphen

Dinsdagavond restant gestaakte duels VV Dieren en FC Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinsdagavond wordt het restant van de twee gestaakte wedstrijden in de tweede klasse I gespeeld.

20:30 Barbaros- FC Zutphen
Op 23 september werd dit duel op de eerste speeldag in Hengelo na zeventig minuten gestaakt bij een 2-2 tussenstand na een rode kaart voor Barbaros-speler Ayhan. Dinsdagavond worden de resterende twintig minuten uitgespeeld met tien tegen elf.

20:30 VV Dieren- BWO
Op 30 september werd de thuiswedstrijd van VV Dieren tegen BWO na 78 minuten met een 1-2 tussenstand gestaakt. Dinsdagavond worden de resterende twaalf minuten gespeeld, VV Dieren moet daarin met tien man aantreden omdat Van der Wulp een rode kaart heeft ontvangen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |