App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV klimt omhoog na zege op Longa’30

MASV klimt omhoog na zege op Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft zondagmiddag de Gelderse derby tegen Longa’30 met 4-2 gewonnen. Door de derde achtereenvolgende thuisoverwinning verlaat de formatie van trainer Dennis van Beukering de onderste regionen van de Vierde divisie D. De Arnhemse zondagclub staat nu op de elfde positie, het gehavende Longa’30 zakt naar de vijftiende en voorlaatste positie.

Op Sportpark Malburgen Zuid stond MASV halverwege de eerste helft al op een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij goals van Stephan van Beek, aanvoerder Baggio Wallenburg en Fedor Venema. Luuk Doppen bracht de bezoekers uit Lichtenvoorde voor rust terug in de wedstrijd, maar al snel in de tweede helft scoorde clubtopscorer Youri Roseboom de vierde Arnhemse treffer. De 4-2 van Floris Eskes had geen gevolgen meer voor het eindresultaat.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Chris dluijk 5 november 2023 - 20:24

Dik en dik verdiende overwinning 👌🏻👍🏻 klasse boys.

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |