App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Loting: De Graafschap, N.E.C. en De Treffers uit, Vitesse thuis

Loting: De Graafschap, N.E.C. en De Treffers uit, Vitesse thuis

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zaterdagavond is de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker verricht. Van de vier resterende Gelderse clubs heeft alleen Vitesse een thuiswedstrijd geloot, de ploeg van Phillip Cocu neemt het in Arnhem op tegen SC Heerenveen.

Zowel De Graafschap als N.E.C. spelen een uitwedstrijd tegen een club uit de Tweede Divisie. De Graafschap reist af naar Katwijk voor een treffen met Quick Boys, N.E.C. speelt in Veenendaal tegen GVVV. De Treffers spelen in Deventer tegen Go Ahead Eagles.

Andere opvallende wedstrijden: Feyenoord- FC Utrecht, PSV- FC Twente en Hercules- Ajax.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |