App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bennekom gelijk in Apeldoorn

Bennekom gelijk in Apeldoorn

door Redactie
0 reacties

Uit bij WSV in Apeldoorn speelde Bennekom met 1 – 1 gelijk. Na 90 minuten mochten de Rood Witten daar blij mee zijn nu Maurice Kuppens ingevallen voor Jairo Soetowidjojo (’67) in de 89e minuut met een wanhoopspoging de bal alsnog binnen wist te schieten en daarmee de niet meer verwachte gelijkmaker scoorde.

WSV dat in de 60e minuut op randje buitenspel door mocht gaan en Finn Seijsener de 1-0 zag binnenschieten had daarna verzuimd de 2-0 te scoren en zag een aantal keren Bennekom goalie Martijn Brussaard knap reddend optreden.

Brussaard verving in de basisopstelling Christiaan de Haan die tijdens de warming up niet fit bleek. Dat bleek niet de enige tegenslag voor Bennekom dat in de 1e helft de ene na de andere kans creëerde maar verzuimde te verzilveren.

In de rust bleek ook Judah Berefo niet door te kunnen waarna aanvaller Thomas Rood hem verving en zich terugvond als rechtsback.

In de 56e minuut moest ook Kai Huisman aangeslagen het veld verlaten en zich laten vervangen door Marlon Versteeg waarna tot overmaat van ramp de in de 1e helft uiterst gevaarlijke Roy de Graaf met een acute hamstringblessure ook naar de kant kon strompelen. Zijn vervanger was Badreddine Haouat.

Wat resteerde was een schamel punt wat gezien het wedstrijdverloop voor beide ploegen even makkelijk nul dan wel drie punten hadden kunnen zijn.

Volgde week wacht Bennekom de uitwedstrijd in Doorwerth waar om 14.30 uur op Sportpark Waaijenberg zal worden afgetrapt.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |