App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 2G: VVG’25 en Varsseveld in evenwicht

2G: VVG’25 en Varsseveld in evenwicht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De vooruit gespeelde topper in de tweede klasse G tussen VVG’25 en Sportclub Varsseveld is zaterdagavond in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Omdat DVC’26 dit weekend vrij is, blijft Varsseveld koploper. De Achterhoekse derby was voor Varsseveld-trainer Lars Krabbenborg een bijzonder duel, hij was vijf seizoenen trainer van VVG’25.

Op Sportpark De Pol Oost in Gaanderen werd er voor de zaterdagavond gekozen om meer publiek te verwelkomen. Ze zagen een interessante wedstrijd tussen twee min of meer gelijkwaardige teams. Alexander Megens opende voor VVG’25 de score, waarna de bezoekers uit Varsseveld nog voor rust via aanvoerder Lucas Breukelaar en Cas Kemperman op voorsprong kwamen. In de slotfase scoorde Alexander Megens de gelijkmaker. Bij VVG’25 kregen vier spelers een gele kaart en werd Yanis Megens met rood van het veld gestuurd.

Stand aan kop 2G:
1. Varsseveld 6.13
2. DVC’26 5.11
3. Leones 5.8
4. Beuningse Boys 5.7
5. VVG’25 5.7
6. Markelo 5.7
7. Schalkhaar 5.7
8. Sc Westervoort 4.6

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |