Home Laatste Nieuws KCVO op zoek naar nieuwe trainer voor volgend seizoen

KCVO op zoek naar nieuwe trainer voor volgend seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

KCVO moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De Stentor meldt dat Remon van Schoonhoven aan het einde van dit seizoen zal vertrekken als hoofdtrainer op Sportpark De Egelbeek. De trainer is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de zondagclub uit Vaassen. Van Schoonhoven was in het verleden onder meer trainer van ESC en van de A1 bij SV Epe.

KCVO speelt alweer voor het zevende seizoen in de derde klasse. Mede door de nodige personele problemen is de competitiestart dit seizoen tegenvallend. KCVO staat na vijf wedstrijden met 1 punt op de veertiende en laatste plaats in de derde klasse B. Zondag staat de uitwedstrijd tegen SV Colmschate’33 op het programma.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |