Home Achterhoek SC Groessen bekert verder na zege op derdeklasser

SC Groessen bekert verder na zege op derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sportclub Groessen heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de oostelijke districtsbeker. De vierdeklasser uit Groessen was donderdagavond op het eigen Sportpark Heggeakkers met 4-0 te sterk voor derdeklasser SV Orderbos. De wedstrijd werd in eerste instantie afgelast en later omgezet van Apeldoorn naar Groessen.

Voor de formatie van trainer Marco van Eekeren waren Tristan Egging, Joost de Groot, Robin van Ussen en Chiel Driessen de doelpuntenmakers. Sportclub Groessen speelt in de tweede ronde op donderdagavond 23 november thuis tegen DVOL.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |