App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws ‘Eerlijke energieprijzen? Dat kan met een dynamisch energiecontract’

‘Eerlijke energieprijzen? Dat kan met een dynamisch energiecontract’

door Redactie
0 reacties

Bij Voetbal Energie werken we niet met vaste of variabele contracten waarbij de energietarieven voor een bepaalde periode vast staan. Nee, wij bieden jou een dynamisch energiecontract! Dat betekent dat we de marktprijs voor stroom en gas, aan jou doorberekenen. Dat is altijd transparant én voordelig.

Niemand wil teveel betalen voor zijn energie en verzekerd zijn van eerlijke prijzen. Een traditioneel vast of variabel contract lijkt dan vaak de beste optie. Je betaalt immers altijd een vast bedrag, ongeacht wat er gebeurd op de energiemarkt. Maar dat betekent helaas ook dat je nooit profiteert van dalende energieprijzen en je allerlei extra marges betaalt aan je energieleverancier.

Met een dynamisch energiecontract van Voetbal Energie betaal je de marktprijs voor energie. Wij kopen dagelijks direct energie in op de handelsbeurs. Die prijzen veranderen iedere dag, en voor stroom zelfs van uur tot uur. De prijzen die jij betaalt zijn dus volledig afhankelijk van deze prijsontwikkelingen. Dat klinkt misschien wat eng, maar in de meeste gevallen ben je goedkoper uit dan met een vast of variabel contract. Met een dynamisch contract betaal je dus nooit teveel!

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |