App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws André Evers vertrekt als trainer van SV Basteom

André Evers vertrekt als trainer van SV Basteom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

André Evers vertrekt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van SV Basteom. De trainer is bezig aan zijn derde jaar bij de club uit Steenderen en eindigde de afgelopen seizoenen met SV Basteom tweemaal op de zevende positie in de middenmoot van de vierde klasse. Momenteel staat de fusieclub met vier punten uit vijf wedstrijden op de tiende plaats in de vierde klasse C.

SV Basteom geeft aan dat ‘met het vertrek van de oefenmeester komt een einde aan een periode van drie jaar trainerschap, waarin door bestuur, trainer, begeleiding en selectie heel goed en ook heel plezierig is samengewerkt’.

Zondag speelt SV Basteom om Sportpark Het Hooge Wessel tegen Sportclub Groessen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |