App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Witkampers gaat op zoek naar een nieuwe trainer

Witkampers gaat op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Witkampers moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Bij de derdeklasser uit Laren stopt hoofdtrainer Jeroen van der Tol in goed overleg met de technische commissie van de vereniging na dit seizoen. Van der Tol was in het verleden onder meer werkzaam bij Sportclub Eefde en Sportclub Brummen.

Van der Tol begon in 2019 op Sportpark Leussinkpark en kende sportieve hoogte- en dieptepunten bij de vereniging uit 1929. In 2022 promoveerde Witkamers na een uitstekend seizoen via de nacompetitie naar de tweede klasse, vorig seizoen degradeerde de club uit Laren als voorlaatste terug naar de derde klasse. Dit seizoen staat Witkampers na vijf wedstrijden op een derde positie in de derde klasse B, zondag staat de subtopper tegen Warnsveldse Boys op het programma.

Op de website van Witkampers staat onderstaande toelichting:

In goed overleg met de Technische Commissie heeft Jeroen de keuze gemaakt om na 5 jaar te stoppen als hoofdtrainer van Mannen 1. Afgelopen week heeft hij de spelers en staf hiervan op de hoogte gesteld. Jeroen werkt vanuit duidelijke structuren met een gedragen kijk op het voetbal voor Witkampers Mannen 1. Het is ook niet voor niets dat we Jeroen zo lang hebben willen binden aan onze club. Een mooie periode met promotie naar de tweede klasse als kers op de taart. Helaas was dit voor één jaar. Op dit moment staat Mannen 1 op een keurige derde plek in de 3e klasse B. Naast een goede trainer zal ook een prettig mens onze vereniging gaan verlaten aan het einde van het seizoen. De komende periode gaat de Technische Commissie, in overleg met het bestuur, op zoek naar een opvolger.

Reactie Jeroen:
‘De keuze om aan het einde van het voetbalseizoen te stoppen als hoofdtrainer bij Witkampers Mannen 1 is een lastig besluit. Ik heb het goed naar mijn zin bij de club en ervaar de samenwerking met spelers en staf als prettig. Toch denk ik dat het goed is om na vijf seizoenen afscheid van elkaar te nemen en beiden aan iets nieuws te beginnen. Samen met de staf en spelersgroep ga ik er alles aan doen om er een mooi laatste voetbalseizoen bij Witkampers van te maken.’

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |