Home Arnhem Harskamp bekert verder ten koste van GSV’38

Harskamp bekert verder ten koste van GSV’38

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Harskamp heeft zich dankzij een ruime 1-5 overwinning op GSV’38 geplaatst voor de tweede ronde van de oostelijke districtsbeker. De vierdeklasser uit de Veluwe speelt in de volgende bekerronde op dinsdagavond 21 november een uitwedstrijd tegen de sterke eersteklasser csv Apeldoorn. 

De eerder afgelaste wedstrijd tussen derdeklasser GSV’38 en Harskamp werd woensdagavond op het kunstgrasveld van SC Doesburg gespeeld omdat er in Giesbeek geen kunstgrasveld beschikbaar is. Trainer Herko Engelsman van de thuisclub gebruikte de bekerwedstrijd om ook wat reserves speelminuten te te geven, terwijl Harskamp op volle sterkte naar Doesburg was gekomen.

Halverwege was het 1-2 voor Harskamp, in de tweede helft liep de ploeg van trainer Collin Oosterholt uit naar de riante 1-5 eindstand. Voor de sterkte vierdeklasser waren vijf verschillende doelpuntenmakers te noteren: Lars Haalboom, Jordy van de Pol, Jeroen Cramer, Frank Hol en Donovan Rijlaarsdam. Tegenvaller voor Harskamp was de rode kaart van Quincy van Eldik in de slotfase.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |