App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Enorme schorsing verdediger Longa’30

Enorme schorsing verdediger Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Longa’30 verdediger Mats Hegman voor zes duels geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd van afgelopen zondag tussen Longa’30- Quick’20.

Invaller Hegman kreeg zondag in de slotfase van de met 0-1 verloren wedstrijd van Longa’30 tegen Quick-20 een directe rode kaart door scheidsrechter Smit en wordt vanwege ‘ernstig gemeen spel (tijdens een duel om de bal) + een gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal)’ door de KNVB voor zes wedstrijden geschorst.

Longa’30 mist zondag tijdens de degradatiekraker in de Vierde klasse D in Arnhem tegen MASV ook Tim Bader. De aanvoerder is voor een duel geschorst naar aanleiding van zijn twee gele kaarten van zondag.

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |