App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Woensdagavond bekerduel GSV’38-SV Harskamp in Doesburg

Woensdagavond bekerduel GSV’38-SV Harskamp in Doesburg

Districtsbeker Oost

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Woensdag en donderdag worden de twee laatste duels in de eerste ronde van de districtsbeker Oost gespeeld.

Woensdag 1 november: GSV’38- SV Harskamp
Woensdagavond treffen derdeklasser GSV’38 en vierdeklasser SV Harskamp elkaar om 20:15 op het kunstgrasveld van Sportpark Oranjesingel in Doesburg. Omdat GSV’38 geen geschikt wedstrijdveld met verlichting heeft, wordt de wedstrijd bij buurman SC Doesburg gespeeld.

GSV’38 werd  in september groepswinnaar in een relatief makkelijke poule met Etten, EDS en Doetinchem en presteert onder de nieuwe trainer Herko Engelsman uitstekend in de competitie. Na het kampioenschap in de vierde klasse van vorig seizoen staat GSV’38 met tien punten na vijf duels op een knappe vierde plaats in de derde klasse B. Alleen koploper AZC won van de Giesbeekse derdeklasser, thuis won het aanvallend sterke GSV’38 al van Sportclub Lochem en SC Rheden.

Zaterdagclub SV Harskamp is net als zondagclub GSV’38 aanvallend sterk en wil de club uit Giesbeek ook achterna richting de derde klasse. Vorig seizoen was Harskamp al dichtbij promotie, dit seizoen moet de weer verder versterkte formatie van trainer Collin Oosterholt uit de vierde klasse promoveren. Met tien punten uit de eerste vier wedstrijden staat Harskamp, dat al zeventien keer scoorde, op de tweede plek achter de ongeslagen koploper Blauw Geel’55. Harskamp verloor twee dure punten in de derby tegen SDS’55, maar won overtuigend van Excelsior Z, DVOV en BVC’12. In de poulefase van de beker schakelde Harskamp met SV Twello en SV Otterlo twee derdeklassers uit.

De winnaar van het doordeweekse bekerduel speelt in de tweede ronde een uitwedstrijd tegen de sterke eersteklasser csv Apeldoorn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |