Home Laatste Nieuws KNVB-Beker: TEC op bezoek bij Katwijk

KNVB-Beker: TEC op bezoek bij Katwijk

door Redactie
0 reacties

TEC wil in de eerste ronde van de KNVB-beker stunten tegen Katwijk. Geen gemakkelijke klus, want Katwijk is de kampioen van de Tweede Divisie van het vorige seizoen. Katwijk presteert echter dit seizoen een stuk minder in de competitie en is pas op plaats elf van de ranglijst te vinden met 13 punten uit 10 wedstrijden. Afgelopen weekeinde werd eindelijk weer eens na vier nederlagen op rij gewonnen van Scheveningen met 0-4.

TEC is momenteel de ploeg in vorm en bleef al negen wedstrijden achter elkaar ongeslagen in de competitie en staat on de vierde plaats in de Derde Divisie. Afgelopen zaterdag wonnen de Tielenaren nog afgetekend van medekop0loper UNA met 3-0. De tijd rijp lijkt voor een bekerstunt aanstaande woensdagavond in Katwijk.

TEC kwam in de eerste ronde door op De Lok DOVO uit Veenendaal en sv Meerssen te verslaan. Tegen DOVO had TEC nog een strafschoppen nodig, maar Meerssen werd met 2-0 verslagen. Katwijk was al als kampioen automatisch geplaats voor de eerste ronde. De wedstrijd begint woensdag op 20.00 uur in Katwijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |