Home Laatste Nieuws Achilles’29 na jaren weer koploper

Achilles’29 na jaren weer koploper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Achilles’29 is de nieuwe koploper van de zuidelijke tweede klasse G. De club uit Groesbeek won in Nieuwegein relatief eenvoudig met 0-2 van SV Parkhout dankzij doelpunten van Massimo Fonseca Hoogerwerf en Brent van Loon. De gemiste strafschop van Kevin Schmidt deed de formatie van trainer Patrick Pothuizen geen pijn. Na een reeks degradaties is Achilles’29 met twaalf punten uit vijf duels eindelijk weer eens lijstaanvoerder.

VV Tricht verraste het hoger aangeschreven NIVO-Sparta door thuis met 2-1 te winnen. De bezoekers uit Zaltbommel kwamen al snel op voorsprong, maar de formatie van trainer Jacob van Zanten draaide dankzij goals van Twan van Toorn en Joran Smit de wedstrijd om.

Theole won de uitwedstrijd in Waalwijk tegen WSC knap met 1-4 en Roda Boys/Bommelerwaard verloor na een doelpuntrijke wedstrijd met 5-4 van Hardinxveld.

Stand aan kop 2g:
1. Achilles’29 5.12
2. Tricht 5.10
3. GJS 5.9
4. Wilhelmina’26 5.8
5. Hardinxveld 5.8
6. Theole 5.8
7. Nivo Sparta 5.7
8. Roda Boys 5.7
9. SV Houten 5.7
10. WSC 5.7

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |