App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5D: Winst SV Nijmegen en SV Loo, eerste punt Eendracht Arnhem

5D: Winst SV Nijmegen en SV Loo, eerste punt Eendracht Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Nijmegen is ook na vijf wedstrijden nog de ongeslagen koploper van de vijfde klasse D. De zondagclub uit de Waalstad versloeg op Sportpark Oscar Carre WVW met 3-2. SV Nijmegen leek de wedstrijd voor rust al beslist te hebben en ging met een 3-0 voorsprong rusten dankzij twee doelpunten van Engin Güngör en een goal van Zakaria Kerkri. In de tweede helft kwamen de bezoekers uit Weurt terug tot 3-2 via goals van Rick Theunissen en Mick Verdonk. Bij de lijstaanvoerder uit Nijmegen kreeg invaller Omar Allsade nog een directe rode kaart.

Loo won de subtopper tegen Babberich met 1-0 dankzij het derde competitiedoelpunt van verdediger Bram Vermeulen. In de slotfase moest Loo nog met tien man verder na een tweede gele kaart van Vermeulen, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Loo passeert Babberich nu op de ranglijst en stijgt naar plek drie.

De duels tussen EDS en SDZZ (0-0) en Eendracht Arnhem en SV Gelders Eiland (2-2) eindigden in een remise. Voor hekkensluiter Eendracht Arnhem was dit het eerste punt van het seizoen. VV Montferland- ’t Peeske werd afgelast, vorige week won Loil al van RKPSC.

Stand aan kop:
1. Nijmegen 5.15
2. Loil 5.13
3. Loo 5.11
4. Babberich 5.9
5. Montferland 4.8
6. SDZZ 5.8
7. EDS 5.4
8. RKPSC 5.4

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |