App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1H: Ruime zeges voor FC Winterswijk en DZC’68

1H: Ruime zeges voor FC Winterswijk en DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Winterswijk heeft zaterdagavond in het Overijsselse Hengelo een overtuigende 0-4 overwinning op middenmoter Achilles’12 geboekt. Door de derde zege in vier wedstrijden stijgt de formatie van trainer Erik Zandstra naar de derde positie in de eerste klasse H achter koploper WHC en NEO. De doelpunten van FC Winterswijk werden gescoord door Martijn Veldhuis, Robin Katier, Dion Hartgerink en Lenn Redeker. Minpuntje was de onnodige rode kaart van invaller Matteo Poledda, die bij een 0-4 voorsprong een doorgebroken speler neerhaalde.

Ook DZC’68 won met 4-0, de formatie uit Doetinchem was op Sportpark Zuid duidelijk te sterk voor hekkensluiter RKZVC. De Achterhoekse derby was voor rust al beslist dankzij goals van Yoek Verheij, Luuk Meijer en Jesper Vonk. In de tweede helft bepaalde Cas Evers de eindstand op 4-0.

Koploper WHC Wezep won dankzij drie doelpunten in de tweede helft met 3-0 van Stevo. Menno van de Worp scoorde tweemaal, de derde goal was een eigen doelpunt. SV Grol verloor in Groenlo met 1-4 van een beter SVZW, Luc Berentsen scoorde nog wel de openingstreffer voor de nummer zeven van de stand.

Stand aan kop:
1. WHC 5.15
2. NEO 5.11
3. FC Winterswijk 4.10
4. SVZW 4.7
5. DZC’68 5.7
6. Sparta E 5.7
6. Grol 5.6

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |