Home Arnhem 1G: Eerste overwinning voor Sportclub Bemmel, Voorwaarts hekkensluiter

1G: Eerste overwinning voor Sportclub Bemmel, Voorwaarts hekkensluiter

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op bezoek bij Voorwaarts Twello heeft Sportclub Bemmel de eerste driepunter van het seizoen gehaald. Op Sportpark De Laene in Twello werd het dankzij twee goals van Jordi Lammertink uiteindelijk 1-2 voor de roodzwarte formatie uit Bemmel. Halverwege was het al 0-1, Voorwaarts kwam na een uur spelen via Marcus van Geelen op gelijke hoogte. Tien minuten later was Lammertink met zijn tweede goal verantwoordelijk voor de 1-2 eindstand.

Voorwaarts en SC Bemmel streden vorig seizoen met elkaar in de subtop van de zondag eerste klasse voor een plek in de nacompetitie, nu bivakkeren beide clubs in de onderste regionen van de sterke eerste klasse G. Door de eerste overwinning na vijf wedstrijden stijgt SC Bemmel naar de middenmoot, terwijl Voorwaarts met een punt uit vier duels de hekkensluiter blijft.

Komend weekend staan er met onder meer SDC Putten-csv Apeldoorn en RKHVV-DTS Ede weer twee prachtige wedstrijden op het programma. Met vier zaterdagclubs bij de eerste vijf is een eerste indicatie over de verhoudingen in de competitie te geven.

Stand 1G:
1. DTS Ede 4.12
2. RKHVV 5.11
3. csv Apeldoorn 4.9
4. SDC Putten 5.9
5. Duno 5.8
6. De Bataven 5.6
7. asv Dronten 5.5
8. SC Bemmel 5.5
9. WSV 4.4
10. Bennekom 5.4
11. NSC Nijkerk 5.4
12. Woezik 4.3
13. Voorwaarts T 4.1

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |