App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zuid Arnhem koploper na hattrick Van Vliet in topper

Zuid Arnhem koploper na hattrick Van Vliet in topper

5e klasse B

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

ASV Zuid Arnhem is dankzij de 5-4 overwinning op De Veluwse Boys de nieuwe koploper van de vijfde klasse B.  Bij de formatie van trainer Giovanni Zweers was aanwinst Rick van Vliet driemaal trefzeker. Ook Mick van Amersvoort en Nigels Zweers waren doeltreffend voor de Arnhemse lijstaanvoerder. De nederlaag was pas de eerste nederlaag voor de roodgele formatie uit Garderen. Bij De Veluwse Boys werden de goals gescoord door Steven Pott, Thom van Doesburg, Wesley Doppenberg en Joppe van Krevel.

Zuid Arnhem deelt de koppositie met GVC, de Wageningse studentenformatie was met 5-2 te sterk voor ZVV’56. VV Hulshorst deed goede zaken door in Apeldoorn de topper tegen ASV Alexandria met liefst 1-5 te winnen. ook Prins Bernhard (6-1 tegen Wageningen) en SCW’23 (5-1 tegen Oranje Wit) wonnen met afgetekende cijfers.

Stand aan kop in 5B:
1. Zuid Arnhem 5.12 (+8)
2. GVC 5.12 (+6)
3. Hulshorst 5.11
4. De Veluwse Boys 5.10
5. Alexandria 5.9
6. Prins Bernhard 5.9
7. SCW’23 5.7
8. Wageningen 5.6

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |