Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel nieuwe koploper na remise in topper

VV Scherpenzeel nieuwe koploper na remise in topper

Vierde divisie D

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Scherpenzeel

Promovendus VV Scherpenzeel is na negen wedstrijden de nieuwe koploper van de Vierde divisie D. Scherpenzeel won zelf in Haren met 2-3 van Be Quick 1887 en profiteerde daarmee optimaal van het 2-2 gelijkspel in de topper tussen VVOG Harderwijk en Excelsior’31.

Voor Scherpenzeel waren Barry Beijer, Bryan Burgerhout en Pernelly Biya de doelpuntenmakers. Scherpenzeel kan zaterdag de eerste periodetitel veroveren wanneer het in de thuiswedstrijd tegen DETO een beter resultaat haalt dan Excelsior’31 in Rijssen tegen TVC’28. Bij puntenverlies van zowel Scherpenzeel als Excelsior’31 kunnen ook VVOG en ROHDA Raalte zaterdag nog periodekampioen worden.

Stand bovenin:
1. VV Scherpenzeel 9.21 (23-9)
2. Excelsior’31 9.21 (27-14)
3. VVOG 9.19 (27-11)
4. ROHDA Raalte 9.19 (18-10)

Programma:
Scherpenzeel- DETO
Excelsior’31- TVC’28
Quick’20- VVOG
ROHDA Raalte- Berkum

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |