Home Laatste Nieuws Galavoorstelling De Treffers

Galavoorstelling De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers heeft ook de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis overtuigend gewonnen. Op Sportpark Zuid won de oppermachtige thuisclub met 4-0. Door de vijfde achtereenvolgende overwinning blijft het als tweede geklasseerde de Treffers in het spoor van koploper Spakenburg en volgt het samen met Quick Boys op twee punten.

De Treffers was zaterdagavond heer en meester en via doelpunten van Thomassen en Bouyaghlafen stond het halverwege al 2-0. In het tweede deel was invaller Tim Waterink tweemaal trefzeker: 4-0. Trainer Echteld gebruikte de tweede helft ook om vijf wisselspelers speeltijd te geven en behalve Waterink vielen ook Van Strien, Van Hedel, Maertzdorf en Hunte in.

Stand bovenin tweede divisie:
1. Spakenburg 10.24
2. Quick Boys 10.22
3. De Treffers 10.22
4. ACV 10.17
5. HFC 10.17
6. GVVV 10.17

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |