Home Arnhem Eerste competitiezege Bennekom

Eerste competitiezege Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Bennekom heeft de eerste overwinning van het seizoen geboekt. In eigen huis werd asv Dronten met 3-0 verslagen, de laatste twee doelpunten werden pas in de blessuretijd gescoord. Door de overwinning stijf het team van trainer Camiel Jager naar de negende plaats in de eerste klasse G.

Jaïro Soetowidjojo opende na een kwartier de score, in de slotfase waren invaller Marlon Versteeg en Roy de Graaf doeltreffend: 3-0. Het was de eerste driepunter voor Bennekom sinds ruim zes maanden, de laatste zege dateerde van 15 april toen Almkerk op De Eikelhof met 2-0 werd verslagen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |