App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Blauw Geel’55 alleen koploper na zege in topper

Blauw Geel’55 alleen koploper na zege in topper

4e klasse A

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Blauw Geel’55 heeft de topper tegen het eveneens nog ongeslagen VV Barneveld met 1-0 gewonnen. Op Sportpark De Peppelensteeg werd Robbie Pont de matchwinner door voor rust de enige goal te scoren. De formatie uit Ede degradeerde afgelopen seizoen verrassend uit de derde klasse en presenteert zich dit seizoen ondanks het vertrek van een aantal sterkhouders onder de nieuwe trainer Gerwin Dekker uitstekend. Na eerdere overwinningen op Alverna, Beuningse Boys, Kesteren en Lienden was Blauw Geel’55 nu dus ook te sterk voor VV Barneveld dat naar de vijfde plaats zakt.

Eerste achtervolger van Blauw Geel’55 is SV Harskamp dat in eigen huis geen moeite had met BVC’12: 7-2. Ook SC Woezik (8-1 zege op Kesteren) en Alverna (1-2 winst bij DVOV) blijven in het spoor van de koploper uit Ede.

Stand aan kop:
1. Blauw Geel 5.15
2. Harskamp 4.10
3. Woezik 5.10
4. Alverna 5.10
5. VV Barneveld 4.9
6. SDS’55 4.8
7. Lienden 4.6
8. BVC’12 5.6

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |