App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 1G: Verrassende zege RKHVV, DTS Ede alleen koploper

1G: Verrassende zege RKHVV, DTS Ede alleen koploper

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

RKHVV heeft in Apeldoorn voor een verrassing gezorgd door titelfavoriet csv Apeldoorn met 2-3 te verslaan, het was de eerste nederlaag voor de roodgele formatie uit Apeldoorn. De bezoekers uit Huissen kwamen in de slotfase terug van een 2-1 achterstand en zag bovendien Laurence van den Enk van csv Apeldoorn in de slotfase bij 2-2 een penalty missen. Voor de formatie uit Huissen was Jamarro Diks in zijn Apeldoorn tweemaal trefzeker en scoorde ook invaller Lukas Pelkman. Voor de thuisclub waren Bruno van den Dungen en Ilias Yadir de doelpuntenmakers.

DTS Ede is als enige ploeg nog zonder puntverlies. De koploper uit Ede won met 3-0 van NSC Nijkerk dankzij goals van Roy Talsma, Manell Matulessy en Ahmed Lak. Duno versloeg in Doorwerth De Bataven met 1-0 dankzij de winnende goal van Benjamin Maria. De ontmoeting tussen SC Woezik en SDC Putten eindigde zonder doelpunten: 0-0.

Stand 1G:
1. DTS Ede 4.12
2. RKHVV 5.11
3. csv Apeldoorn 4.9
4. SDC Putten 5.9
5. Duno 5.8
6. De Bataven 5.6
7. asv Dronten 5.5
8. WSV 4.4
9. Bennekom 5.4
10. NSC Nijkerk 5.4
11. Woezik 4.3
12. SC Bemmel 4.2
13. Voorwaarts T 3.1

Zondag: Voorwaarts T- SC Bemmel

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |