Home Arnhem Extra jaar voor Meurs bij SV Otterlo

Extra jaar voor Meurs bij SV Otterlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jacco Meurs is ook volgend seizoen trainer van SV Otterlo. De Barneveldse Krant meldt dat de trainer uit Bennekom ook volgend seizoen werkzaam is bij de derdeklasser uit Otterlo. De 41-jarige Meurs is dit seizoen ingestapt bij Otterlo en de samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed dat een contractverlenging tot de zomer van 2025 logisch is. Meurs was in het verleden onder meer trainer van SV Achterveld en zowel assistent als interim trainer van Bennekom.

Vorig seizoen degradeerde Otterlo kansloos uit de tweede klasse, momenteel staat de club uit Otterlo met zes punten uit drie duels op plek vier in de bovenste regionen van de derde klasse B. Zaterdag speelt Otterlo de uitwedstrijd tegen Terschuurse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |