App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Einde seizoen voor middenvelder VV Scherpenzeel

Einde seizoen voor middenvelder VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Scherpenzeel-middenvelder Tristan Wallet is door een zware knieblessure voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. VV Scherpenzeel meldt op de eigen website dat Wallet in de uitwedstrijd tegen VVOG Harderwijk zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en dit seizoen niet meer in actie komt.

De makkelijk scorende middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van eersteklasser RODA’46 naar Vierde divisieclub Scherpenzeel. De 25-jarige Wallet speelde in het verleden verder onder meer voor VVZ’49 Soest en NSC Nijkerk.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |