App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV DFS Opheusden legt nieuwe trainer vast

SV DFS Opheusden legt nieuwe trainer vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SV DFS Opheusden heeft Jan Gaasbeek als nieuwe trainer vastgelegd. Bij de derdeklasser uit Opheusden wordt Gaasbeek de opvolger van Marcel Omvlee die onlangs met onmiddellijke ingang stopte bij de club waar hij vorig seizoen kampioen van de vierde klasse werd. Gaasbeek heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend op Sportpark ’t Heerenland.

De uit Veenendaal afkomstige Jan Gaasbeek was in het verleden onder meer trainer van VRC, Blauw Geel’55, Jonathan, Scherpenzeel, SVL en Roda’46 en moet niet verward worden met naamgenoot Jan Gaasbeek, de huidige trainer van Dodewaard.

Zaterdag speelt DFS de uitwedstrijd tegen DEV Doorn. DFS is momenteel de hekkensluiter van de derde klasse A, maar won zaterdag in de beker wel met 1-0 van Achilles’29.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |