App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer Eerbeekse Boys vertrekt na dit seizoen

Trainer Eerbeekse Boys vertrekt na dit seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Frank van Binsbergen heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken als trainer van Eerbeekse Boys. De trainer uit Rheden is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark De Veldkant en degradeerde vorig seizoen met de zaterdagclub uit Eerbeek naar de vierde klasse. Dit seizoen staat Eerbeekse Boys met vijf punten na vier wedstrijden op de achtste positie in de middenmoot van de vierde klasse D. Zaterdag speelt Eerbeekse Boys de derby in Eerbeek tegen koploper Oeken.

De 36-jarige Van Binsbergen voetbalde in de jeugd van De Graafschap en in het eerste team van De Bataven en VV Rheden, daarna was hij onder meer jeugdtrainer van VV Rheden en hoofdtrainer bij Worth Rheden en VV Loenermark.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |