Home Achterhoek Vrijspraak VV Dieren, wel forse schorsing aanvaller

Vrijspraak VV Dieren, wel forse schorsing aanvaller

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De tuchtcommissie van de KNVB heeft VV Dieren geen straf opgelegd naar aanleiding van de gestaakte thuiswedstrijd tegen BWO. Het duel in de tweede klasse I werd 30 september een kwartier voor tijd gestaakt nadat twee toeschouwers tijdens een afkoelingsperiode de scheidsrechter aanspraken, het bestuur van de Dierense tweedeklasser trad echter adequaat op waardoor de KNVB de zaak seponeert. VV Dieren stond op het moment van staken met 1-2 achter en aanvaller Gianluca van der Wulp en reservedoelman Jaimy van Staveren hadden net een rode kaart ontvangen wegens commentaar op de leiding. Van der Wulp is door de tuchtcommissie van de KNVB voor vier duels geschorst vanwege ‘grove en/of beledigende taal’, Van Staveren is voor twee wedstrijden geschorst.

Het restant van het competitieduel van VV Dieren tegen BWO wordt dinsdagavond 7 november om 19:30 uitgespeeld. VV Dieren staat met zes uit drie op de vijfde positie en speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Nieuwleusen SV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |