Home Achterhoek 5C: Inhaalzeges voor De Hoven en SVGG

5C: Inhaalzeges voor De Hoven en SVGG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

ZVV De Hoven en SVGG hebben zondag hun inhaalwedstrijd in de vijfde klasse C gewonnen. De Hoven won de uitwedstrijd tegen Ratti-Socii met 2-7, SVGG was thuis met 3-0 te sterk voor SHE. 

Dankzij de ruime 2-7 overwinning op Ratti-Socii stijgt De Hoven naar de tweede plaats. De Zutphense vijfdeklasser heeft met tien punten uit de eerste vier wedstrijden twee punten achterstand op koploper Keijenburgse Boys. Alleen op bezoek bij SVGG (2-2) verloor De Hoven twee punten.  Op Sportpark De Lankhorst scoorde Dittgher Aarsen viermaal voor het team van trainer Marcel Gerrist, invaller Luc Riethorst was tweemaal trefzeker en ook invaller Sebastiaan van Laar maakte een doelpunt voor De Hoven.

Tegen SHE boekte SVGG de eerste driepunter van het seizoen. Op Sportpark De Biel in Megchelen werden de drie doelpunten van de thuisclub pas na rust gescoord. Wessel ter Voert scoorde tweemaal, Sem Jager verzorgde de openingstreffer. Door de 3-0 zege passeert SVGG (4 uit 3) SHE (4 uit 4) nu op de ranglijst.

Komende zondag speelt koploper Keijenburgse Boys thuis tegen Epse en staat de topper tussen De Hoven en Ajax B op het programma.

Stand aan kop 5c:
1. Keijenburgse Boys 4.12
2. De Hoven 4.10
3. Ajax B 4.9
4. Etten 3.7
5. HMC’21 4.7
6. Epse 4.6
7. SVGG 3.4

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |