Home Achterhoek 5D: SV Loil nieuwe koploper na zege op RKPSC

5D: SV Loil nieuwe koploper na zege op RKPSC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Loil is dankzij een 5-1 overwinning op RKPSC de nieuwe koploper van de vijfde klasse D. De ploeg van trainer Tom Gieling heeft dertien punten uit vijf duels en passeert SV Nijmegen op de ranglijst dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft.  

Op Sportpark De Korenakker troffen SV Loil en RKPSC elkaar een week eerder, het vooruit gespeelde competitieduel werd in de tweede helft door de thuisclub beslist door onder meer twee goals van Justin Stinissen. Loil degradeerde vorig seizoen kansloos uit de vierde klasse maar is een niveau lager uitstekend uit de startblokken gekomen met overwinningen op EDS, ’t Peeske, WVW en RKPSC. Alleen op de tweede speeldag werd gelijk gespeeld tegen SV Gelders Eiland.

Zondag kan SV Nijmegen de koppositie weer heroveren in de thuiswedstrijd tegen WVW.

Stand bovenin 5e klasse D:
1. Loil 5.13
2. Nijmegen 4.12
3. Babberich 4.9
4. Loo 4.8
5. Montferland 4.8
6. SDZZ 4.7
7. RKPSC 5.4

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl