Home Laatste Nieuws Verrassende bekeruitschakeling VV Scherpenzeel

Verrassende bekeruitschakeling VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel is zaterdag verrassend uitgeschakeld in de strijd om de districtsbeker West 1. In Mijdrecht was eersteklasser Argon met 3-1 te sterk voor de in de Vierde divisie zo goed presterende club uit Scherpenzeel.

In het regenachtige Mijdrecht stond een effectief Argon na vijftig minuten op een 3-0 voorsprong. De tegentreffer van Lars ten Teije kwam voor de formatie van trainer Koen Janssen te laat om de bekerdeceptie te voorkomen. Vorig seizoen plaatste Scherpenzeel zich als finalist van de districtsbeker voor de landelijke KNVB Beker.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |