App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rood-Wit’58 in slotfase langs tiental Stroe

Rood-Wit’58 in slotfase langs tiental Stroe

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij de winnende goal van Marijn van Meerveld in de slotfase heeft Rood-Wit’58 de derby tegen Stroe met 1-0 gewonnen. Door de zege in de inhaalwedstrijd deelt Rood-Wit’58 de koppositie in de vierde klasse B met het eveneens ongeslagen FC Ulu Spor en SEH.

Op Sportpark De Eendracht hadden de bezoekers uit Stroe voor een compacte defensie gekozen en had de thuisploeg meer balbezit en mogelijkheden. Doelman Pelle van Asselt van Stroe stopte een strafschop van Marijn van Meerveld en een doelpunt van Mark Doppenburg werd vanwege buitenspel afgekeurd.

In de slotfase kreeg de thuisploeg van trainer Ramazan Pinarbasi toch nog de verdiende driepunter. Eerst kreeg doelman Pelle van Asselt een rode kaart na een overtreding op de doorgebroken Jop van Eijden, daarna scoorde Van Meerveld uit een vrije trap: 1-0.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |