App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra seizoen voor Rahantoknam bij WHC

Extra seizoen voor Rahantoknam bij WHC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De prille samenwerking tussen WHC en trainer Stephan Rahantoknam bevalt beide partijen dusdanig goed dat er contractverlenging tot de zomer van 2025 is overeengekomen. De eersteklasser uit Wezep is met de maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden de koploper van de eerste klasse H.

Op de website van WHC staat de volgende toelichting:

De Technische Commissie van WHC Wezep is met hoofdtrainer Stephan Rahantoknam overeengekomen het contract met 1 jaar te verlengen. Beide partijen hebben vertrouwen in elkaar uitgesproken en zijn erg content met de verlenging.

De in Zwolse woonachtige Stephan Rahantoknam gaat volgend seizoen zijn 2e seizoen in. Dit seizoen zijn er inmiddels 4 competitie wedstrijden gevoetbald en lijkt het dat WHC mee gaat draaien om de bovenste plaatsen. Bij het aanstellen van Stephan Rahantoknam Vorig zijn er afspraken gemaakt om een bepaalde weg in te gaan. Daar is Stephan en zijn staf druk mee bezig en de kenmerken hiervan worden steeds zichtbaarder. WHC ontwikkeld zich met een herkenbare speelstijl en selectie. En laat de laatste wedstrijden een mooie ontwikkeling zien in het positiespel en de manier van voetballen.

“Hiermee is de continuïteit ook voor het volgend seizoen geborgd. Samen gaan we verder op de ingeslagen weg en kunnen we verder bouwen aan een mooi WHC 1”, aldus de Technische Commissie van WHC. “Wij wensen Stephan daarbij heel veel succes en plezier”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |