Home Arnhem DOVO heeft nieuwe trainer gevonden

DOVO heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeroen van Bezouwen maakt het seizoen af als trainer van DOVO. Bij de Derde divisieclub uit Veenendaal met veel Gelderse spelers wordt hij de opvolger van Florian Wolf waar deze week afscheid van werd genomen.

Op de website van DOVO staat onderstaande toelichting:

Jeroen van Bezouwen wordt de nieuwe hoofdtrainer van DOVO. De 45-jarige oefenmeester heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een overeenkomst die hem in elk geval tot juni 2024 aan DOVO verbindt.

Aanstaande maandag zal Van Bezouwen voor het eerst de training van DOVO 1 leiden. Hij neemt die taken over van Florian Wolf. De samenwerking met laatstgenoemde kwam afgelopen maandag tot een einde, na een dienstverband van 2,5 jaar.

Namens de Technische Commissie van DOVO toont Jimmy Spelbos zich content met de aanstelling van Van Bezouwen. “We hadden in 2021 al een goede indruk van Jeroen gekregen. Destijds ging de keuze tussen Florian en Jeroen en die keuze was lastig. Jeroen was nu beschikbaar en we zijn opnieuw in gesprek gegaan. Dat heeft ons ervan overtuigd dat Jeroen in de huidige omstandigheden de beste man op deze plek is.”

Met beide handen aanpakken
Jeroen van Bezouwen is in het dagelijks leven instructeur lichamelijke oefening binnen de Dienst Justitiële Inrichtingen. Daarnaast is hij al een kleine twintig jaar actief als trainer. Hij was eerder hoofdcoach bij onder meer drie clubs in de Derde Divisie, allen zondagclubs, te weten UNA (Veldhoven), GVV Unitas (Gorinchem) en Baronie (Breda). Jeroen is content met zijn nieuwe functie bij DOVO. “Tijdens een seizoen instappen in niet ideaal. Maar de club DOVO is te mooi en de aanwezige voorwaarden zijn te goed om dit niet met beide handen aan te pakken.”

Hij is niet onbekend met de huidige selectie, zegt hij. “Ik ben DOVO de laatste jaren blijven volgen. Ik heb een aardig beeld van de spelersgroep. Dat beeld gaan we de komende dagen en weken scherper stellen. Ik kijk uit naar de samenwerking met de staf en de spelers.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |