Home Laatste Nieuws Trainer DOVO per direct weg

Trainer DOVO per direct weg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Een week nadat bekend werd dat Florian Wolf zijn contract bij DOVO aan het einde van het seizoen niet ging verlengen, heeft de Derde divisieclub uit Veenendaal besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

Na de 2-2 remise van zaterdag tegen Hercules staat DOVO momenteel op de elfde plaats in de Derde divisie A.

Op de website van DOVO geeft de technische commissie een toelichting: “Florian heeft vorige week gemeld dat hij zijn tot juni lopende contract niet zal verlengen. Wij hebben daarop intern overleg gevoerd. Conclusie daarvan is dat we de samenwerking nu beëindigen. We zitten over een aantal zaken niet op één lijn. Onze inschatting is dat dit de komende maanden niet beter gaat worden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |