Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel verlengt met trainer

VV Scherpenzeel verlengt met trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Koen Janssen is ook volgend seizoen trainer van VV Scherpenzeel. De trainer uit Amersfoort is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Vierde divisieclub uit Scherpenzeel en werd in zijn eerste jaar kampioen in de eerste klasse. Ook dit seizoen draait het team van Janssen mee in de bovenste regionen.

Op de website van Scherpenzeel geeft de succesvolle trainer een toelichting: “De club is in mijn beleving op de goede weg. Er zit rek in de selectie en de organisatie rondom het elftal is goed georganiseerd. We kunnen nog stappen maken en ik heb er vertrouwen in dat we die stap samen kunnen zetten”.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |