App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DFS niet langs Renswoude

DFS niet langs Renswoude

door Redactie
0 reacties

Omdat het hoofdveld zaterdag vanwege de regenval niet bespeelbaar was moesten de teams uitwijken naar veld 2. In de eerst helft hadden de bezoekers de wind mee en kregen ze ook de meeste mogelijkheden.

Voor sv DFS leverde een goede voorzet van Marc van Eldik niets op terwijl een gevaarlijke corner gered werd door de keeper waarna de rebound in het zijnet verdween. Na een minuut of twintig verdween de eerste inzet van Renswoude naast. Vervolgens schoten de gasten vanuit kansrijke positie ruim over en redde good old doelman Meijer prima op een schot van Van Dijk. Net voor de rust blokte een DFSer goed de bal waarna deze voor de voeten viel van Melvin van den Hatert die de 1-0 aantekende. Anderhalve minuut later zette de DFS-defensie niet goed druk waarna een afstandsschot, mede gedragen door de wind, fraai binnenviel, 1-1

In de tweede helft domineerde de thuisploeg met de wind mee. DFS kreeg mogelijkheden en zag wederom een inzet op de lat uiteenspatten. Na goed doorzetten van Melvin van den Hatert bediende hij Marc van Eldik die de 2-1 binnenschoot. Veel was er daarna niet aan de hand voor de thuisploeg dat eigenlijk niets weg gaf. Twee minuten voor tijd ging de bal, na een overtreding van Gerritsen ingezet buiten de zestien, toch op de stip. Renswoude faalde niet en schoot de strafschop onberispelijk binnen, 2-2. In de slotminuut kreeg Rick van Walsem wat overdreven zijn tweede gele kaart, zodat we wederom met een man minder de wedstrijd eindigde. Over negentig minuten een terechte uitslag, maar om te overleven in de derde klasse moeten we slimmer worden en leren van deze fouten.

A.s. zaterdag staat op sportpark ’t Heerenland om 14:30u de bekerwedstrijd tegen Achilles’29 op het programma.

Bron: DFS

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |