Home Laatste Nieuws CCW’16 en Sallandia in evenwicht

CCW’16 en Sallandia in evenwicht

door Redactie
0 reacties

CCW en Sallandia, twee ploegen die samen met Diepenveen voor vanmiddag gezamenlijk de ranglijst aanvoerde hebben beiden in het onderlinge duel vanmiddag genoegen moeten nemen met een puntendeling, en op basis van gehele wedstrijd was dit ook een juiste afspiegeling. Sallandia had de gehele eerste helft duidelijk het betere van het spel, oogde ook wat feller als CCW, en met name dat zorgde ervoor dat CCW absoluut niet aan voetballen toekwam zoals ploeg laatste weken speelde.

Met name aanvallend kwam CCW de eerste helft helemaal niet aan de bak, moest het spel echt aan Sallandia laten, die dus wel veel sterker oogde, ook zeker wat dreigender was, maar ook niet echt tot grote kansen kwam. Toch moest CCW een paar minuten voor de rust een tegentreffer incasseren, Na een vrij onschuldige overtreding aan de zijlijn op z’n 20 meter vanaf achterlijn werd een vrij schop laag en hard bij de verre heel ongelukkig door CCW-doelman Jochem van Ruth getoucheerd en verdween daarmee in de touwen 1-0, en voorsprong die niet echt onverdiend was voor Sallandia. Met deze stand gingen ook beide ploegen aan de thee.

Na de rust kreeg CCW duidelijk meer vat op het spel van de thuisploeg, kroop ook iets meer uit hun schulp en werd voetballend ook de betere partij, zonder ook nu zonder echt gevaar voor het doel van Sallandia. Een kwartier voor het einde mocht kreeg CCW een vrije trap midden voor de goal op rand zestien voor een handsbal, en het was Laurens van de Werff die de bal snoeihard binnen kon jagen, 1-1.

Tien minuten voor het einde kreeg het ook nog eens een numerieke meerderheid toe de spits van Sallandia met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. Zoals zo vaak werd het hier zeker niet makkelijker op, de thuisploeg beperkte zich vanaf dat moment nog meer op tegenhouden, wat ze overigens goed afging. Uiteindelijk na z’n vijf minuten extra tijd blies scheidsrechter Westemeijer uit Lemelerveld voor het einde van de wedstrijd en eindigde deze,, topper,, onbeslist, en gezien de gehele wedstrijd een terecht uitslag.

De eerste volgende competitiewedstrijd is zondag 29 oktober om 14.00 uur thuis tegen buurman Voorst, maar eerste a.s. donderdag nog ff een tussendoortje wanneer het opgenomen moet worden in Huissen tegen zondag 1e klasser RKHVV, ofwel David tegen Goliath, aanvang van deze wedstrijd 20.30 uur.

Bron: CCW’16

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |