Home Laatste Nieuws Snelle trainerswissel bij v.v. Batavia

Snelle trainerswissel bij v.v. Batavia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Pepijn Nelissen is per direct de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Batavia. Hij volgt bij de vierdeklasser uit Batenburg zijn vader Niek Nelissen op.

Voor de pas 22-jarige Pepijn Nelissen is Batavia zijn eerste club als hoofdtrainer bij de senioren, hij was al wel hoofdtrainer van een aantal jeugdteams waaronder bij Quick 1888. Afgelopen zondag was Pepijn Nelissen in de met 2-5 verloren thuiswedstrijd tegen Germania al eindverantwoordelijk omdat Niek Nelissen vanwege een rode kaart tegen OSC geschorst was.

Na het kampioenschap in de vijfde klasse kent v.v. Batavia een niveau hoger een lastige competitiestart met nul punten uit de eerste drie wedstrijden in de vierde klasse D. Zondag volgt de uitwedstrijd tegen VV Ewijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |