Home Arnhem KNVB akkoord met overschrijving Van Vliet van MASV naar Zuid Arnhem

KNVB akkoord met overschrijving Van Vliet van MASV naar Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Rick van Vliet kan vanmiddag in de uitwedstrijd tegen EZC’84 zijn debuut maken voor de hoofdmacht van ASV Zuid Arnhem. Van Vliet maakte in de zomer de overstap van Arnhemse Boys naar MASV, maar vanwege een combinatie van privé en werk bleek de overstap naar de Vierde divisieclub uit Arnhem geen succes.

De KNVB had in eerste instantie Van Vliet alleen overschrijving voor categorie B gegeven, maar in tweede instantie is de makkelijk scorende Van Vliet nu ook beschikbaar voor het eerste elftal van Zuid Arnhem dat op de derde plaats staat in de vijfde klasse B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |