App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SML verslaat tweedeklasser

SML verslaat tweedeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SML heeft donderdagavond tweedeklasser Eendracht’30 in een oefenwedstrijd verslagen. Op Sportpark De Maasvallei in Mook werd het 1-3 voor de Arnhemse derdeklasser.

Na de verrassende 3-0 nederlaag van zondag tegen Warnsveldse Boys trad SML in het vriendschappelijke treffen in het Limburgse Mook aan zonder de sterkhouders Kevin Campman, Redouan Eddarkaoui en Wail Abdellaoui. Desondanks was SML de bovenliggende partij en ging het dankzij een doelpunt van Sam van Essen met een 0-1 voorsprong rusten. In de tweede helft liepen de Arnhemmers uit naar een 0-3 voorsprong door goals van Hanifi Deniz en Nourdin Bergwerff voordat de thuisclub uit een strafschop de eretreffer scoorde: 1-3.

Trainer Muhaiman Samir was tevreden: ,,Een terechte overwinning waarbij wij nog veel mogelijkheden hebben laten liggen. Deze keer werden wel alle afspraken nagekomen en kwamen we veel beter in ons spel. Na de teleurstellende en onnodige nederlaag tegen Warnsveldse Boys hebben we vertrouwen getankt voor de thuiswedstrijd van zondag tegen KCVO”.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |