App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nog geen duidelijkheid over gestaakte duels FC Zutphen en VV Dieren

Nog geen duidelijkheid over gestaakte duels FC Zutphen en VV Dieren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De tuchtcommissie van de KNVB heeft nog steeds geen uitspraak gedaan over de gestaakte wedstrijden van FC Zutphen en VV Dieren in de tweede klasse I. 

Op de eerste speeldag van de nieuwe competitie werd het duel tussen Barbaros en FC Zutphen na zeventig minuten bij een 2-2 tussenstand gestaakt omdat de scheidsrechter zich bedreigd voelde nadat hij een rode kaart had gegeven aan een speler van de thuisclub. Hoewel de wedstrijd al op 23 september werd gespeeld, is er tot op heden nog steeds geen duidelijkheid over wanneer het restant uitgespeeld gaat worden.

Een week later werd in dezelfde competitie het duel tussen VV Dieren en BWO gestaakt. Bij een 1-2 tussenstand besloot de scheidsrechter na vijfenzeventig minuten het duel definitief te staken nadat hij tijdens een afkoelingsperiode door twee supporters werd aangesproken. Ook over het vervolg van deze wedstrijd is nog niets officieel bekend.

Het als tweede geklasseerde VV Dieren speelt zaterdag op Het Nieuwland de topper tegen koploper SV Gramsbergen, FC Zutphen speelt op Sportcomplex ’t Meijerink tegen Vroomshoopse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |