App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Activia twee duels zonder eerste doelman

VV Activia twee duels zonder eerste doelman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Activia moet het twee competitieduels doen zonder eerste doelman Edwin Zeegers. De keeper kreeg zondag in de thuiswedstrijd tegen SV Turkse Kracht al in de eerste helft een directe rode kaart na een overtreding op een doorgebroken speler. Zeegers mist hierdoor de uitwedstrijd van zondag tegen Albatross en de thuiswedstrijd tegen Diepenveen.

Omdat VV Activia afgelopen zondag geen reservekeeper op de bank had zitten, moest verdediger Jort van Bemmel het restant van het duel keepen. Activia verloor met 3-5 van Turkse Kracht en staat nu met zes punten na drie wedstrijden op de vijfde plaats in de vierde klasse E.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |