App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nederlandse amateurkeeper overleden na botsing op voetbalveld

Nederlandse amateurkeeper overleden na botsing op voetbalveld

door Redactie
0 reacties

Op woensdag 11 oktober is keeper Lenard den Teuling overleden aan de gevolgen van een botsing. Dit meldt voetbalclub FC Engelen uit Den Bosch op hun site.

Den Teuling, keeper van het Brabantse FC Engelen 4, raakte zondag 8 oktober tijdens de wedstrijd tegen RKDVC 11 zwaargewond nadat de knie van een tegenstander het hoofd van Den Teuling raakte. Den Teuling werd overgebracht naar het Tilburgse Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis waar hij geopereerd werd aan een schedelbreuk.

”Met pijn in ons hart moeten we het nieuws brengen dat Lenard den Teuling woensdag 11 oktober 2023 is overleden. Lenard werd afgelopen zondag met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Tilburg, na een ongelukkige botsing tijdens een wedstrijd. Onze gedachten zijn bij Kelly, Jayden, Quinten en naaste familie en vrienden. En natuurlijk bij alle leden die Lenard goed hebben gekend. Lenard was een echte clubman. Als keeper, (keepers)trainer en betrokken lid was hij bijna altijd op de club te vinden. We moeten dit grote verlies nu samen verwerken. Dit verschrikkelijke nieuws slaat bij ons allemaal in als een bom. Aanstaande donderdag is er een samenzijn voor de teams en keepers waar hij onderdeel van uitmaakte en training aan gaf. Vrijdag is er een bijeenkomst voor alle leden.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |