Home Laatste Nieuws N.E.C. in oefenduel onderuit tegen FC Utrecht

N.E.C. in oefenduel onderuit tegen FC Utrecht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

N.E.C. heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht met 1-2 verloren. In een lege Goffert werd het besloten oefenduel tussen de twee eredivisionisten om 13:00 afgetrapt. Bij N.E.C. ontbraken onder meer Cillessen, Nuytinck, Proper, Schöne en Hansen.

Halverwege was het in Nijmegen al 1-2. De bezoekers uit Utrecht kwamen na tien minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Descotte. Na ruim een half uur scoorde Bas Dost de gelijkmaker door doelman Branderhorst in de korte hoek te passeren. Vlak voor rust werd het 1-2 voor FC Utrecht door een goal van Bozdogan. In een tweede helft met meer wissels dan grote mogelijkheden was N.E.C. via Ogawa nog dicht bij de gelijkmaker, maar werd uiteindelijk niet gescoord: 1-2.

Basisopstelling N.E.C.: Roefs; Van Rooij, Sandler, Ross, Verdonk; Hoedemakers, Gonzalez, Mattson, Sano; Dost, Ogawa.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |