Home Arnhem Trainer Eendracht Arnhem per direct vertrokken

Trainer Eendracht Arnhem per direct vertrokken

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties EDS- Eendracht Arnhem

Eendracht Arnhem moet per direct op zoek naar een nieuwe trainer. William Gorissen maakte dinsdagavond bekend per direct te willen stoppen als trainer van de Arnhemse vijfdeklasser. De in Wamel woonachtige trainer nam dit besluit naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens Eendracht Arnhem- SDZZ. In de rust van deze wedstrijd kregen twee spelers van Eendracht verbaal ruzie met elkaar en zijn er fatsoensnormen overschreden.

William Gorissen was in het verleden onder meer trainer van De Paasberg en SVHA en begon in de zomer bij Eendracht Arnhem als opvolger van Danny Nesselaar. Eendracht verloor zondag na een 0-1 ruststand met 0-4 van SDZZ en is na drie wedstrijden de nog puntloze hekkensluiter van de vijfde klasse D.

Namens Eendracht Arnhem zegt voorzitter Rogier Kamerbeek: ,,Wij vinden het echt enorm jammer dat William stopt als trainer bij onze vereniging, maar wij respecteren zijn beslissing. We hebben na de wedstrijd tegen SDZZ goede gesprekken gevoerd, maar het standpunt van William staat vast. Trainer zijn is zijn hobby, hij doet het voor zijn plezier en wij kunnen zijn beslissing niet meer terugdraaien. Ik wil nog wel benadrukken dat de twee spelers in de kleedkamer wel ruzie hebben gehad, maar dat er niet gevochten is. Uiteraard gaan wij ook met deze spelers in gesprek.”

Over de opvolging van Gorissen is Kamerbeek ook duidelijk: ,,Assistent-trainer Samir is bereid gevonden om donderdag de training en zondag de wedstrijd tegen EDS te leiden. Wij gaan geen overhaaste beslissing nemen, gaan dit verwerken en zullen er daarna alles aan doen om een geschikte trainer voor ons eerste elftal te vinden.”

 

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Kamer 12 oktober 2023 - 14:48

Eendracht moet gewoon stoppen. Het is kansloos. Pgb aanvragen voor die lui

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |